KNZB+ & Dordrecht!

Aan het begin van het seizoen ben ik geselecteerd voor het KNZB+ programma. Dat houdt in dat ik 5 technieksessies heb mogen volgen bij het Regionaal Trainingscentrum in Eindhoven. Daarnaast heb ik aan het eind van het seizoen een meetstraat, hier worden allemaal verschillende dingen gemeten. Zaterdag 13 mei was alweer de laatste technieksessie. Ik ben dankbaar dat ik hieraan deel heb mogen nemen. Ik heb veel dingen geleerd en veel plezier gehad.

 

Zaterdag 6 mei jl. heb ik een limietwedstrijd gehad in Dordrecht. Ik zwom hier de afstanden 100 vrij en de 200 wissel. De 100 vrij als oefenmoment en de 200 wissel meer als bij-afstand. Het raceplan op de 100 vrij was om rustig te beginnen zodat ik sterker terug kon komen. Dat resulteerde in een nieuw PR van 0.58.60. Daarmee heb ik ook een B-tijd gezwommen. Bij de 200 wissel was het de bedoeling om een goede vlinder en borstcrawl baan te zwemmen. De vlinder baan was heel goed. De borstcrawl baan iets minder. Uiteindelijk zwom ik wel een PR van 2.34.29. Al met al een goede wedstrijd gezwommen met punten waar we aan kunnen werken voor de NJJK lange baan die over 4 weken begint!

Van donderdag 15 juni t/m zondag 18 juni.

1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *