Terugblik en vooruitzicht

Dat was alweer seizoen 2016-2017. Wat heb ik een top seizoen gehad, mooie momenten mee mogen maken, 3 Nederlandse records mogen zwemen, voor de 2e keer landskampioen geworden met PSV, voor het eerst een individuele medaille gehaald op een NK en nog veel meer. Natuurlijk was het niet altijd even makkelijk, maar het was vooral gezellig en de vooruitgang zit er nog steeds in, dus dat is een goed teken.

Na een welverdiende vakantie blik ik ook al naar het volgende seizoen. Komend seizoen ben ik Senioren 1 (was jeugd 2). Ik krijg een andere verantwoordelijke trainer en er komen 3 nieuwe trainers bij PSV. 14 augustus beginnen we weer met trainen in Eindhoven en 24 september heb ik weer mijn 1ste wedstrijd. We hebben dus even tijd om weer op het oude niveau te komen. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en ben benieuwd wat het gaat brengen. Hopelijk mag ik weer mooie momenten beleven en mogen anderen daarvan meegenieten!!

Tot snel!

Sportieve groet,

Sam

1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *