Dank!

Beste ,

graag wil ik u bedanken voor de sponsoring van afgelopen jaar. Met onder andere jullie financiële steun heb ik deel kunnen nemen aan buitenlandse wedstrijden, ben ik mee geweest op trainingskamp naar Malaga (Spanje) en heb ik mijn zwemspullen kunnen voorzien. Hierdoor ben ik weer een stap dichter bij mijn doel. Daarom vanuit mij een bedankje!

Het was een mooi jaar waarin ik veel geleerd heb, mooie momenten heb meegemaakt met onder andere een aantal keer Nederlands kampioen, mijn 1ste officiële individuele medaille op een Nederlands kampioenschap heb behaald en een nieuwe Nederlands record op de 4×100 meter vrijeslag heb gezwommen. Maar ook was het niet altijd even makkelijk, zoals de laatste paar wedstrijden die moeizaam gaan. Maar in het nieuwe jaar gaan we er weer voor! Een jaar waarin ik me wil kwalificeren voor de Europese Jeugd Kampioenschappen in Helsinki (Finland) en waarin ik wil slagen voor het 1ste gedeelte van mijn examens, want ook dat is belangrijk.

Een mooi doel natuurlijk, maar ook in het nieuwe jaar kan ik u hulp goed gebruiken. Daarom vanuit mij de vraag of u ook in 2018 uw steentje wil bijdragen aan mij? (Contact opnemen kan via maartenvannunen@home.nl of samvannunen@hotmail.nl).

Als laatste wil ik u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen. Hopelijk mogen we mooie momenten meemaken, die we voor altijd mogen koesteren.

Op naar een mooi en gezond 2018!

Groetjes Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *