IEDEREEN BEDANKT!!!

Bij deze wil ik iedereen bedanken, mijn sponsors, familie, vrienden, teamgenoten en ga zo maar verder. Zonder al het vertrouwen, de hulp en alle gezelligheid van deze personen had ik mijn doel, mezelf kwalificeren voor de Europese Jeugd Kampioenschappen, nooit kunnen halen. En hier ben ik dus iedereen heel dankbaar voor!!

Ik hoop dat ik een hele mooie tijd ga beleven van de aanloop naar de EJK tot en met het EJK. Hier ga ik jullie natuurlijk weer volop in meenemen dus houd mijn website goed in de gaten voor de wedstrijden en verschillende andere dingen richting de EJK.

Ik ben natuurlijk ook harstikke trots op mezelf en ik hoop dat ik ander mensen ook trots heb gemaakt en dat natuurlijk veel vaker ga / mag doen. Nogmaals bedankt!!

#TRUSTTHECOACH #EJC2018 #HELSINKI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *