Het einde nadert…

Nu mijn examens afgelopen zijn, ik nog maar 1 wedstrijd heb tot aan de EJK en het dus bijna vakantie is wil ik iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen. Zonder alle mensen die me hierbij hebben geholpen had ik mijn droom/ doel voor dit seizoen nooit kunnen halen. Wat ben ik trots op mezelf dat ik mijn land mag vertegenwoordigen op een Europees Kampioenschap. Na soms nog niet het besef te hebben weet je wel waar je alles voordoet en dat is het mooie aan topsport. Ik ga er alles aandoen om een EJK te zwemmen die ik nooit wil vergeten, natuurlijk stop ik de ervaring in mijn rugzak en die neem ik mee voor later. Maar het allermooiste zou zijn dat ik daar kan laten zien waarvoor ik daar naartoe ben gekomen. Ik ben nu in volle voorbereiding voor de EJK, over ruim 1 week heb ik mijn laatste wedstrijd voor de EJK. De ONK in Amersfoort, hopelijk kan ik daar ook een goed toernooi zwemmen als goede voorbereiding op de EJK. Want uiteindelijk is de EJK belangrijker dan de ONK. Het weekend na de ONK staat er een week stage met de gehele EJK-ploeg op de planning. Dit wordt een weekje trainen waarbij we elkaar beter gaan leren kennen en de puntjes op de i zullen zetten. Wanneer we een week in Amersfoort hebben getraind zullen we maandag 2 juli vertrekken met het vliegtuig richting Finland. En daar begint het dan allemaal op woensdag 2 juli. Wat ik allemaal mag zwemmen is nog niet bekend, maar mijn 50m vrijeslag is op zaterdag 7 juli. Ik hoop dat ik elke dag een verslagje kan plaatsen op mijn website zodat jullie alles kunnen volgen van wat ik meemaak! En natuurlijk komt er later een blog online van de EJK, maar eerst ga ik lekker vakantie vieren.

Hieronder alvast de link naar de website van de EJK:

https://www.ejc2018.fi/sports/swimming/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *